FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

Sayfa(lar) : 1 [2]  3 

İLK GEMİ CÜZDANI CIKARANLAR NASIL İŞ BULABİLİR?

21.02.2017 , 18:27

AHMET RAŞİT ONGUN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 9
Aldığı Beğeni: 2
Gemi cüzdanımı henüz cıkarttım. Gemide çalışmamın devamlılığı için hizmet belgemi güverte bölümü olarak imzatarak ilk etapdaki sertifikaları cüzdanıma işletmem gerekiyor. Bunun için kamarotluk yada alt seviyede aşcılık yapmam gerekiyorsa yaparım.
İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim...

Cvp: FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

29.03.2017 , 15:50

YÜKSEL KASAP
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 7
Aldığı Beğeni: 4
Evet sn.SERGIP yetkilileri bu istek butun gemiadamlarinin istegidir sizden ricam lutfen 3 maymunu oynamayip bu talebimizi yerinde gorup yardimci olmaniz...
Bu siteyi simsarlar gaspetmis durumda farkindasiniz veya degil bilmiyorum ama suandaki durum bu!
ilk ciktiginiz zamanlarda cok iyiydi arada simsar olmadan direkt sirketle irtibata geciyordum ama son biryildir yanlis hatirlamiyorsam butun isilanlarinda karsima hep simsar cikiyor buda bizi zordurumlara sokmakta!
Biz buraya simsardan kurtulmak icin geldik uye olduk zaten simsarlar piyasada mevcut onlarla muhatap olmak istiyen onlari orada buliyor bizim buraya gelmemizdeki enbuyuk neden simsardan kacisimizdir...
Lutfen SERGIP yonetimi bu talebimizi gozonumde bulundurup incelemenizi rica ederiz ...
slmr/gemiadamlari

Cvp: FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

29.03.2017 , 22:25

İLYAS SAKAL
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 0
ya geçen dede bi inci denizcilik diye bi sımsar aradı beni .. dedı şu fiyata yakın calısan bı gemı var çalıscakmısın ..dedım kardeş adını soylesen fırmanın baksak sorsak ..dedı veremeyız .. personel mudurune yollucam sw yı sonra onlar ararlar. hanı ben stajer olarak ıs arıyorum .. parası zaten bişe deıl asgarı bıle vermıyolar yani parasından sebep de sormuyorum falan ama genede calısacağım fırmayı sormak istedim derim .. dıyorkı calısacaksan firma arıcak senı tarzında konuştular

Beş para etmiyor

29.03.2017 , 23:13

HAKİM KARABULUT
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Üyelik nasıl silinir

Cvp: FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

26.04.2017 , 14:10

EMİN GÜLER
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Firmalarin isimleri bildirilsin nereye gittiyimizi kiminle mahatap olmak üzere oldugumuz önemli bu sektör çok pic bir sektör kimisi pata vermez kimisi gidecek elemanla daha önce bir sorun yaşamıstır müracat ediyoruz sonra bak bizi arayan o oldu deniyor.nereye gideceyimizi kiminle mahatap olacagimizin bir adi olmali kimliklerini bilmek şart cogu ückagitci firmalar var kumanya almaz para ödemez sigorta yatirmaz.

Sayfa(lar) : 1 [2]  3 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • SERKAN *** SERKAN *** KAPTAN
  • SAMET *** SAMET *** MAKINE ZABITI
  • MİNE *** MİNE *** GÜVERTE STAJYERI
  • ALPAY *** ALPAY *** MAKINE ZABITI
  • SERKAN *** SERKAN *** GEMICI
  • MERT *** MERT *** VARDIYA ZABITI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor