FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

Sayfa(lar) : 1  2 [3] 

Cvp: FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

13.05.2017 , 00:25

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Gerçekten Firmaların üye olmadan evvel isimlerini belirtmeleri şartı olmalı. Yaklaşık 1 yıldır Sergipte güncelleme yapmıyorum, 35 yıldır simsarla çalışmadım ama gelgelelim 1 yıl evvelsine kadar Sergipte yaptığım güncellemeler ardından telefon rehberim engellediğim simsarlarla doldu. Aynı zamanda Sergip te üye olan firmaların çoğu maaş ödememekte ve uzun aralıklarla geciktirmekte olup çoğunun gemleri de personel tarafından ITF yapılarak bağlatılmakta. Denize yeni çıkan veya yeni çalışmakta olan arkadaşlarında dikkatine, gemiye gitmeden evvel gideceğin firmanın araştırmasını yapın, sonra burada veya diğer internet sitelerinde dert yanıp, ağlayıp , sızlamayın. Herkese Allah kolaylık versin...

Cvp: FİRMALARIN İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ

17.05.2017 , 14:44

BARIŞ ÇAKMAK
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 0
Mrb iyi günler güncel is ilânlarından çok eski ilanlar var bence site güncellenmeli lütfen

Sayfa(lar) : 1  2 [3] 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI
  • GÖKHAN *** GÖKHAN *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • EMİRHAN *** EMİRHAN *** GEMICI
  • SUAT *** SUAT *** GEMICI
  • BERZAN *** BERZAN *** YAGCI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor