NAVLUNA YERİ GELİYOR BİZDE EKLİYORUZ YALANI


NAVLUNA YERİ GELİYOR BİZDE EKLİYORUZ YALANI

23.04.2024 , 22:53

SAVAŞ ÖZCENGİZ
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 19
Aldığı Beğeni: 53
Görüşmek arayan denizcilik piyasında görüştüğüm üç firma hakkında düşüncelerim;
1.Firma Yesil— Sahip oldukları en kötü gemi için piyasanın altında maaş teklifi ve katılımın uzaması sonucunda işi kabul etmeyince personel müdürünün duruma bozulması telefon görüşmesini karşılıklı sonlandırmadan telefonu yüzüme kapatmakla çalışanına saygı ve değer vermemenin gösterilmemesi.
2-Firma Sarı: Küçük tonaj gemi küçük firma;piyasanın bermiş olduğu maaş tutarından sadece 500 usd bir fark için minimum 15 kişiyle görüşüp sözde firmanın gemisine personel çabası.Söz tutmama durumunu açıkça söyleyememe durumu.
3.Firma Kırmızı: Bu piyasadaki en seviyesiz ve personellerinin hiçbirinin can emniyetini düşünmeyen ve bunları bilmediğimizi düşünen batan gemiden zengin olan düzenbazların yaptıkları.


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • ÖZKAN *** ÖZKAN *** KAMAROT
  • ABDULLAH *** ABDULLAH *** ASÇI
  • OSMAN *** OSMAN *** GEMICI
  • CİHAN *** CİHAN *** MAKINE ZABITI
  • MUSTAFA *** MUSTAFA *** GÜVERTE STAJYERI
  • DOĞUKAN *** DOĞUKAN *** ASÇI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor