Gemici

Sayfa(lar) :[1] 

Gemici

28.11.2016 , 14:21

ÇAĞLAR ARSLAN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Merhaba lar adim çağlar gemiciyim Tecrubemm yok Yurt içi yada yurd dışında ücret önemli değil iş bakınıyorum tecrübe kazanmak için ilgilenen olursa mutlu olucam Hayırlı günler

Cvp: Gemici

09.12.2016 , 21:22

KENAN ÇETİNEL
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Son adım Kenan belgelerimi yeni aldım gemi & gemicilik dalında deneyimin yok ama karakterim & kriterimin bu işe uygun olduğuna inanıyorum güçlü sabırlı ve azimli biriyim şimdiye kadar çalıştığım bütün işyerlerinde ustun başarılar aldım sağlam ve ciddî bir firmayla irtibat kurmak istiyorum ilgilenenlerin bu mesajı dikkate almalarını umarım sağlam ve ciddî bir firmalarla çalışmak istiyorum saygılarımla

Cvp: Gemici

09.12.2016 , 23:00

FERDİ ÖKSÜZ
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 9
Aldığı Beğeni: 0
Gemi adamı cüzdanımı yeni aldım polis vizesi ve pasoportum mevcut.
Yeterliliğim gemici
Roro ve tanker belgemde var
İlk kez gemiye çıkacağım daha önceden tecrübem yok

yardımcı olursanız sevinirim

Cvp: Gemici

19.12.2016 , 04:04

KAĞAN ERTÜRK
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 3
Aldığı Beğeni: 0
Öncelikle Selamın Aleyküm herkeze . Adım Kağan 19 yaşındayım 4 senedir denizde çalışıyorum .Yük gemisi olarak sadece 1 tane gemide tecrübem var. Onun haricinde önceden kışın bodrumda yat kapanlığı bölümünü okurken yazları 1 sezon staj olmak üzere 4 sezon da haftalık charter , özel yat , günlük ve dalgıç gibi teknelerde gemicilik yaptım. Ve ayriyeten dalgıç teknesinde 1 sezonda dalış eğitmenliği ve platformcu olarak görev yaptım. Mesleğime üniversitede vardiya zabitliği olarak devam edicem ve biyandan da dalğıçlığımı ilerletip sualtı işleriyle uğraşıcam. Gemici olarak çalışmak üzere uygun bir iş arıyorum . Benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

Sayfa(lar) :[1] 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • MUZAFFER *** MUZAFFER *** ELEKTRIKÇI
  • HAKAN *** HAKAN *** MAKINE STAJYERI
  • ÜMRAN *** ÜMRAN *** GÜVERTE STAJYERI
  • ERDAL *** ERDAL *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor