Sergip ile ilgili önerileriniz

Sayfa(lar) : 1  2 [3]  4  5 

Cvp: Sergip ile ilgili önerileriniz

17.05.2013 , 01:27

YAKUP OKUR
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 5
Aldığı Beğeni: 0
Merhabalar SERGİP yönetimi:önerilen durumun düzeltilmesi konusundaki duyarlı hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum. Olması istenilen buydu ve böyle de olması gerekirdi.Kimin nereye,hangi şirkete müraacat edeceğini bilmesi de böylelikle sağlanmış oldu.

Cvp: Sergip ile ilgili önerileriniz

27.06.2013 , 11:43

OKTAY KASDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
SERGİP gerçekten güzel bir site olmuş kutlarım. SERGİP e benzer ticari amaç gütmeyen bir kaç uygulama daha var internete güncelleme yapıldıktan sonra firma arayacağı yerde simsar devreye giriyor , benzer sorunları burada yaşamamamız dileği ile. saygılarım ile iyi çalışmalar dilerim.

Cvp: Sergip ile ilgili önerileriniz

27.06.2013 , 13:44

Sergip Yönetim
Üyelik: Yönetim
Durum:
Mesaj sayısı: 52
Aldığı Beğeni: 37
Sayın Oktay Kasdarma,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz, bizim sistemimizde de simsar olabilmesine karşın lütfen dikkatli olunuz ve sizden para istemeleri durumunda KESİNLİKLE itibar etmeden ilişkinizi kesiniz.

Saygılarımızla.

Cvp: Sergip ile ilgili önerileriniz

28.06.2013 , 00:36

OKTAY KASDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Uyarı için Çok Teşekkürler, bizlerde denize yeni çıkan kardeşlerimizi uyarıyoruz ama yine de simsara gidenler oluyor, gitmek istemeselerde mecbur kalıyorlar, nedenleri ortada bunuda bilmeyen hemen hemen yok gibi. o simsar geçinenlerin alayı daha biz denize çıktığımızda piyasada yoklardı , denizin D sinden bi haberlerdi, halende D sini bilmeden de yapanlar da mevcuttur,, bu dünya güzelliğini düşünürler , bilmezlerki gemici sırtından elde edilen bu paraların ahının çıktığını ama kendilerinden ama çocuğundan ama torunundan bir şekilde çıktığını, eski namı değer simsarların bu dünyaya nasıl veda ettiklerinide gördük birer birer, hepsi karaköy sokaklarında ayaklarımızın dibinde sürüne sürüne bu dünyaya veda ettiler. Bizlerde akıl yok değil, onlardanda aptal değiliz simsarlığı bizler yapaydık onlara sadece cami önünde mendil açmak kalırdı. ama o kadarda gemici sırtından para yiyecek kadar haysiyetsizleşmedik.Halende mesleüimizi gururla yapıyor mümkün mertebe denizci kardeşlerimizi bu kan emicilerden uzak tutmaya çalışıyoruz, her nekadar simsarla çalışmayan firma sayısı azalsa da.

Cvp: Sergip ile ilgili önerileriniz

02.07.2013 , 20:29

HASAN FEHMI KESKIN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
güzel olmuş elinize sağlık amma inş simsar sayfası değildir

Sayfa(lar) : 1  2 [3]  4  5 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI
  • GÖKHAN *** GÖKHAN *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • EMİRHAN *** EMİRHAN *** GEMICI
  • SUAT *** SUAT *** GEMICI
  • BERZAN *** BERZAN *** YAGCI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor