ELEKTRİKCİ

Sayfa(lar) :[1] 

ELEKTRİKCİ

26.03.2017 , 14:53

BEKİR AKPINAR
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
ELEKTRİKCİ OLARAK DOKMECI KURU YUK GEMILER ICIN.
EVRAKLAR HAZIR 2017 NISAN 5 DEN SONRA CIKABILIRIM

Cvp: ELEKTRİKCİ

12.04.2017 , 00:59

ERCAN DEMİR
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 0
Elektrikci olarak kuruyuk gemilerinde calismak icin belgelerim hazir.hemen cikabilirim.is ariyorum.karada 8 yil gemi elektrigi isi yaptim.med marine ve bma sirketlerinde.16 gunluk seyir tecrubem var.degismeci olarak gitmistim.

Cvp: Elk zbt

18.04.2017 , 13:08

KADİR HATIRNAZ
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Penseyi eline alan elk zbt olbuş vay anasını bu meleğide yediler .bide şu olaya deyinecem x bi firma ariyor meslektasim demiyorum bu kisilere verilen cevaplar ben herturlu isi yaparim,yağcılikta yaparim diyenler tam mesleki bilgileri olmayan insanlardir bu insanlar cahilin ötesinde insanlardir.piyasayı ne hale soktular be herkesin bir piyasa fiyati vardir tabiki isi biliyorsan bilmiyosaniz bu isi piyasayida dusurmeyin kendi karakteriniz gibi.

Sayfa(lar) :[1] 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI
  • GÖKHAN *** GÖKHAN *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • EMİRHAN *** EMİRHAN *** GEMICI
  • SUAT *** SUAT *** GEMICI
  • BERZAN *** BERZAN *** YAGCI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor