Foruma açılan iş arıyorum konuları hakkında


Foruma açılan iş arıyorum konuları hakkında

15.05.2018 , 21:52

Sergip Yönetim
Üyelik: Yönetim
Durum:
Mesaj sayısı: 52
Aldığı Beğeni: 37

Son zamanlarda foruma açılan iş arıyorum konularına bireysel üyelerden fikir alışverişinin dışında firma ismi iletişim bilgileri vererek yönlendirmeler olmaktadır.



İş arıyorum konularının yakın zamana kadar forumda açılması yasaktı.Yasak olmasının sebebi de bu konulara kişisel bilgilerini telefon numaralarını e-posta adreslerini yazarak açılıyor ve tüm bilgiler google açık olduğu için google tarafından erişilebilir oluyordu.Bu tarz bilgilerin dışarıya açık olması kişi için uygunsuz durumlar doğurabilirdi.



Yapılan düzenleme ile iş arıyorum konuları sadece giriş yapan üyelere görülebilir hale getirilip bu konuda ki yasak kaldırılmıştı.



Bu yaptığımız değişiklikteki amaç iş arıyorum konularını Sergip üyesi firmaların görmesi ve gerçekten o pozisyon ihtiyacı olan firmaların kişiye ulaşmasıydı.



Fakat son zamanlarda iş arıyorum konularına bireysel üyelerden Sergip üyesi olmayan firmalara yönlendirme mesajları yazılmakta.Bu kabul edilebilir bir durum değildir.



Bu tarz mesaj atanların mesajları silinip sistemden uzaklaştırılacaktır.




Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI
  • GÖKHAN *** GÖKHAN *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • EMİRHAN *** EMİRHAN *** GEMICI
  • SUAT *** SUAT *** GEMICI
  • BERZAN *** BERZAN *** YAGCI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor