Lanet Olsun Bu Mesleğe

Sayfa(lar) :[1]  2 

Lanet Olsun Bu Mesleğe

26.03.2019 , 15:06

ŞUAYP BENİAN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 6
Aldığı Beğeni: 30
Benim bu mesleğe artık hiç inancım kalmadı ve benim gibi tanıdığım bir sürü arkadaşım var hepimiz üni mezunu ama iş bulamayan zabitleriz 4 sene bu işin lisesini okudum en iyi lise de, 2 sene üniversite okudum geldim stajımı yaptım hem yakınyol hem uzakyol gemisinde, geldim zabitliği alıcam dedim hop yds geldi oturdum çalıştım 50 puan aldım geçtim zabitlik sınavlarını Tekte verdim herşeyim okey firmalara başvuruyorum ses yok bazıları yağcı göndereyim diyor ilk kontrat ona da eyvallah diyoruz sonra onlardan da ses yok acaba daha ne yapmayalıyım artık 3.çalıştırmayanlar firmalar bile var ama nasıl oluyorsa çalıştığım gemilerdeki 3.ler anahtar bile tutamıyor biz bu kadar kendimizi geliştiriliyoruz çalışamıyoruz cüzdanı yırtıp atıcam ama emeklerime acıyorum ve firma aramaya devam ediyorum

Cvp: Lanet Olsun Bu Mesleğe

26.03.2019 , 16:37

ÇETİN ARSLAN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 3
Aldığı Beğeni: 12
Bu sene değil de Bu 10 sene kriz varmış ne bitmez krizmiş .
Yazık gençlere bu gençler nasıl aile bakacak nasıl evlenece yuva kuracak .

Cvp: Lanet Olsun Bu Mesleğe

27.03.2019 , 14:04

SEDAT BERKAY
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 15
Aldığı Beğeni: 56
Meslek öyle bir noktaya geldi ki , 3000grt 3000kw nın meslekte değeri sıfır artık ınsanlar bosuna okadar staj yapıyor sınavlara gırıyor. iş bulmak imkansıza yakın iyi firmalar fakülte mezunu ister koster fırmalarıda 3 kuruş maaş sunar ki onu bile bulmak imkansız artık. Ben her zaman şunu söylerım kolundan tutup firmaya götürüp bu benım kardeşim alın bunu gemiye diyecek amcan dayın olacak. görüyoruz duyuyoruz meslekte bilgisi yok ama gider 4. kpt 3.mühendis olur parayla oynar. çok ucu açık bir meslek oldu ya zirveyi görrürsün yada en dibi. en basit örneği bir şekilde senı bir tanker firmasına 4.kpt yaparlarsa 3500 4000 dolarlarla oynarsın . yada gider koster de 3.kpt da olarak asgeri ücretin 2 2.5 katına çalışırsın. yada daha kötüsü iş bulamazsın. (3000grt v.zabiti ten bahsettım örnekte)

Cvp: Lanet Olsun Bu Mesleğe

27.03.2019 , 17:29

GÖKHAN DAMGACI
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 1
Şuayip kardeşim, inan 3-4 kontrat tecrübeli u.yol 3.müh arkadaşlar da senden farklı değil şuan. Biraz şans faktörüde var meslekte. Sabret araştır meslekten vazgeçme.

Cvp: Lanet Olsun Bu Mesleğe

25.04.2019 , 17:55

CİHAN YILMAZ
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı:
Aldığı Beğeni: 0
3 firmada 3000 grt vardiya zabiti olarak kontrat attım. Referanslarım var. 6 aydır iş yok. Eşimle ayrılma noktasına geldik. Son anda iş buldum. 1200 $ alıyorum. 1 hafta oldu. Bugün 1. Zabit olan birisinin ilanını gördüm. 6 aydır işsizim iş lütfen yardım edin diyordu. Ben şimdi hem onun hemde sizin siteminizi okuyunca en iyisi yerimden hiç ayrılmayayım. Zaten buda son kontratım olacak. Ben rotayı karaya çevirdim. Mesleği bırakıyorum. Allah herkese dilediğini versin arkadaşlar

Cvp: Lanet Olsun Bu Mesleğe

04.05.2019 , 01:35

ÇAĞLAR GÜRSAN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 0
Simsarlara başvurmaya denediniz mi?

Sayfa(lar) :[1]  2 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • RECEP *** RECEP *** YAGCI
  • MUZAFFER *** MUZAFFER *** ELEKTRIKÇI
  • HAKAN *** HAKAN *** MAKINE STAJYERI
  • ÜMRAN *** ÜMRAN *** GÜVERTE STAJYERI
  • ERDAL *** ERDAL *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor