Yaş sınırı

Sayfa(lar) :[1] 

Yaş sınırı

24.12.2019 , 22:30

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Çoğu firma halen yaş limiti getirmekte 40 yaş vb. Bravo doğrusu işsizliğe çok güzel katkıda bulunuyorsunuz, çoğu gemide tümü değil ama gençlerin çoğunu neredeyse ya akşamdan kalma aşırı alkollü olduklarından yada uykuları çok ağır olduğundan yataklarından sabah mesaisine yada vardiyaya neredeyse ceraskalla kaldıracağız...Birde şu var, sanat öğrenmekten çok, bahsedilen çoğunluk ya yurtdışında kalma peşinde yada macera!

Cvp: Yaş sınırı

25.12.2019 , 14:20

ALİ VAROL
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 0
Yaş sınırına tepkinizi anlayabilirim ama gençlere yönelik söylemleriniz çok saçma bence. Siz nasıldınız gençken acaba? Ayrıca genelleme yapmak da büyük hata. Bu şekilde yaklaşarak sadece tepki toplarsınız. 40 yaşındaki insan aile gecindiriyor, çocuk büyütüyor olabilir anlarım ama çocuklarınız da birgun genç olacak ve onlara da sizin gibi ileri geri konuşanlar olduğunda nasıl hissedeceğinizi düşünün lütfen. Kolay gelsin..

Cvp: Yaş sınırı

25.12.2019 , 14:23

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Biz Denizde gençken , Denizciliğin bir terbiyesi, ahlakı ve görgüsü vardı, sorunun cevabına gelince bizler gençken adam gibi çalışırdık, vaktinde kalkar işimizin başında olurduk güğzel kardeşim, ileri geri konuşmada yok yazımda eğer adam gibi okur anlarsan!

Cvp: Yaş sınırı

25.12.2019 , 14:25

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Yazımada dikkat edersen gençlerin Tümü demedim önce bir okursan anlar ve öyle cevap yazarsın.

Cvp: Yaş sınırı

01.01.2020 , 14:22

RECEP ZİYA KARAKOÇ
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 3
Aldığı Beğeni: 3
YAŞIM 21 oktay abı dediğine az da olsa katılıyorum bazı insanlar dediğin gibi gercekden gerek vardıya saatleri gerek vardıya dısı saygı kültür ve buun benzerı hersey bozulmus ben daha 3 yıllık denızcıyım bundan once hep eski adamlarla çalısdım gercekden dedığın sey cok doğru katılıyorum ama yapıcak bısey yok herkez ekmeğının peşinde gelecegı için sizde bu şirketlerdeki yaş sınırını gercekden çok sıkıntılı bi olay herkezın colugu cocugu var bu meslekden baskada karada yapıcak bı meslekleri yokallah tüm denizde çalısanların iş arayanların yardımcısı olsun (ALLAH SELMAET VERSİN)

Sayfa(lar) :[1] 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • FATİH *** FATİH *** MAKINE ZABITI
  • ÖMER *** ÖMER *** MAKINE ZABITI
  • GÖKHAN *** GÖKHAN *** GÜVERTE LOSTROMOSU
  • EMİRHAN *** EMİRHAN *** GEMICI
  • SUAT *** SUAT *** GEMICI
  • BERZAN *** BERZAN *** YAGCI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor