Maaş

Sayfa(lar) :[1] 

Maaş

07.10.2020 , 00:16

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Konteyner gemisine 900 USD'ye Usta gemici, Milletle dalgamı geçiyorsunuz???

Cvp: Maaş

08.10.2020 , 14:25

ERDAL BAŞARAN
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 2
Aldığı Beğeni: 1
Tc vatandaşları gitmesin merak etmeyin 900 ile bin dolara hiç Türkçe bilmeyen gürcüleri gönderirler..adamlar o maaşa 2 maaş rüşvet veriyorlar.kisa bir gelecek içinde tüm Turk gemilerinde yabancılar çalışacak

Cvp: Maaş

08.10.2020 , 14:41

OKTAY KAŞDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Kısa bir gelecek içinde Türk gemilerinde yabancılar çalışması??? Meslekte eskiysen bunu da bilmen gerekir: 90 yıllardan bu yana gürcüler vs. Milliyetler çalışmaktalar çoğu firmada, 38 yıldır sektörün içindeyim. Ayrıca bir Konteyner gemisinde Usta gemici, yağcı, Zabit ve diğer kadro maaşları bu değil, Konteyner gemilerini çalışanlar bilir, yeri gelir 6 ay yatağındaki nevresimi bozmadan gemiden kontrat bitirip inersin. Sence konteyner gemisinde çalışan veya çalışacak olan insanların hakkı bu rakamlarmı??? Bilmen gerekir Arkas, Msc, Boden vs. firmalar çalışanın tam hakkını vermektedirler!!!, 900 Usd vs. düşük rakamlar sadece simsarların küpeştecilerin ve armatörün işine yaramaktan öteye gitmez!!!

Sayfa(lar) :[1] 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • ÖMER *** ÖMER *** GEMICI
  • ÖMER *** ÖMER *** YAGCI
  • ORHAN *** ORHAN *** MAKINE ZABITI
  • RECEP *** RECEP *** YAGCI
  • MUZAFFER *** MUZAFFER *** ELEKTRIKÇI
  • HAKAN *** HAKAN *** MAKINE STAJYERI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor