SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

Sayfa(lar) :[1]  2  3 

SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

29.05.2013 , 12:58

HAYRETTIN EVCI
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 8
BİR İNSAN DÜŞÜNÜN , EVLİ OLSUN YANINDA YATAN EŞİNİ BİLE DOĞRU DÜRÜST TANIYAMAZKEN BİLE BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ İLE BAŞKASI HAKKINDA NASIL FİKİR SAHİBİ OLABİLİYOR ?.
BURADA BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEY ASLINDA BİR KİŞİYİ İŞE ALIRKEN O İNSANIN ÇALIŞMASINI GÖRMEDEN VE ONUN ÇAILIŞMA ORTAMININ YADA ONA SAĞLANAN OLANAKLARIN YETERLİ OLUP OLMADINI BİLMEDEN SADECE BİR BAŞKASINDAN DUYDUKLARINIZLA, O İNSAN HAKKINDA KARAR VERMEK NE KADAR DOĞRU VE İSABETLİDİR ACABA SAYGILARIMLA...!

Cvp: SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

13.06.2013 , 13:02

ALI RIZA BOZKURT
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 1
Aldığı Beğeni: 1
bu sağduyulu çağrıyı alkışlıyorum.

Cvp: SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

22.06.2013 , 18:56

YÜKSEL KASAP
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 7
Aldığı Beğeni: 4
HELE ŞUNUDA DUYUN,HİNDİSTANA GİTTİK 20 GÜN AÇ SUSUZ,20 GÜNDEN SONRA SU VE EKMEK GETİRDİLER,YAKIT YOK KARARTMA YAPIYORUZ AKŞAMLARI MUMLA OTURUYORUZ NEYSE KISA KESİCEM TR YE BAKANLARA ARACI EDEREK GELEBİLDİK TABİ HALİYLE OFİSTE PERS.MÜDÜRÜYLE TARTIŞTIK ŞİMDİ BU ADAM BANA TABİKİ İYİ REFERANS VERMİYCEKTİR ...NEKADAR ADİL OLDUĞUNU VARI SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK...

Cvp: SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

26.06.2013 , 23:12

OKTAY KASDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
İyi günler , ben 28 senedir denizdeyim usta gemiciyim, iyi referanslarla layıkı ile çalışmaktayım, yalnız şu var aklımda, tamam eskiden bu kadar rajatlık yoktu , onca para harcar istanbulda firma firnma gezer iş arardık ama şimdi internet var istediğin gibi CV ni yapıyor firmaya gönderiyorsun, senelerin referanslarını yazıyorsun ve birde son çektirdiğin resmi ekliyorsun, Cv karşı tarafa gittiğinede personel müdürü diyor, bu işler telefonla , mail atmakla olmaz, ille buraua gel bir şeklini şamalini göreyim, o zaman bu internetin ve firmaların sitelerindeki insan kaynakları formlarının ne anlamı kalıyor? o zaman bunlar kalksın her kes istanbula gidip yine eskisi gibi kapı kapı dolaşsınmı? arkadaş ben bandırmada oturuyorum , benden daha uzakta istanbula uzak oturanlar var, en basit örnek benim istanbula sadece 1 gün gidip gelişim yol parası 100tl , çay içtim yemek yedim hepsi 150 tl, beni istanbula çağırıyorsun görüşüyorsun sonra da olmadı deyip beni geri gönderiyorsun, arkadaş bbir defa ben oraya referanslarımı yazmışım ve doğal olarak beni sorup soruşturuyorsun , ben kör, topal , sağır olmuş olsam zaten bu firmalarda çalışıp o referanslarımı yapmam mümkün olmazdı, zaten CV lerimize sağlık rapor bitişlerinide ekliyoruz, daha ne isteniyorki. iş garantiyse , beni gemiye göndereceksen , geldiğimde beni geri göndermeyeceksen beni arar ön görüşmede şartlarda anlaşırsak ben zaten valizimi alır o an gelirim. bu konular bence düşünülmeli. ben eski çalıştığım yabancı firmalara mail atıyorum bırak adamlar aylarca sonra cevap vermeyi veya vermemeyi, maili attıktan sonra yarım saat içinde yanıtlıyor yanındada teşekkür ediyor. ki bu firmalar dünyanın önde gelen 10 ların içinde olanlar. herkese saygılar selamlar.

Cvp: SAYIN PERSONEL MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE KONU: REFERANSLAR

26.06.2013 , 23:44

OKTAY KASDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
mesela geçen ay 3 defa İstanbula geldim iş görüşmesine, iki firma kusura bakma Oktay usta eski personelimi gönderdim bir diğeride 3 kişi var aranızda düşünüyorum sonuç? Bandırmaya geri döndüm bu 1 ay içinde yaptığım 450 tl lik masraf. daha önce de bir fitrmada buna benzer oldu ama gerçekten değerli bir personel müdürü, gidiş dönüş masraflarımı orada verdi. mademki belirsizlik var niye beni istanbul a çağırıyorsun, referansımı almışın , diyorsun referanslarına baktım iyi, gel gemiye gönderiyorum sonrada eski adamımı gönderiyorum , 3 kişi arasından seçim yapacağım diyorsun , gerçekten düşündürücü.

SERTİFİKA UZATMA TARİHLERİ

27.06.2013 , 00:20

OKTAY KASDARMA
Üyelik: bireysel
Durum:
Mesaj sayısı: 37
Aldığı Beğeni: 130
Sertifikalara 31/12/2016 ya kadar tarih verilmekte, bundan sonra ne olacağı hakkında bilgisi olanlar.

Sayfa(lar) :[1]  2  3 


Konuya mesaj yazabilmek için giriş yapınız!

SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.


CAKA Denizcilik 10 yılı aşkın süredir tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla tüm türk limanlarında acentelik hizmeti vermektedir.

Son Üyeler

  • ABDULLAH *** ABDULLAH *** ELEKTRIKÇI
  • ÖMER *** ÖMER *** GEMICI
  • ÖMER *** ÖMER *** YAGCI
  • ORHAN *** ORHAN *** MAKINE ZABITI
  • RECEP *** RECEP *** YAGCI
  • MUZAFFER *** MUZAFFER *** ELEKTRIKÇI

Sponsor

  • Sergip implant ve zirkonyum kaplama için İstanbul İmplant kliniğini öneriyor