Sayfa(lar) : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
|
11.01.2018 , 03:40 |
|||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Selamlar yeterlilim yagcı ve 4 aydır iş ariyorum meslegim 16 senedir torna kaynak teknikseniyim bonservisim vardir tüm evraklarım hazırdır inşallah iş olurda gideriz ALLAH herkezın yolunu acık etsın yardımcısı olsun saygıkar sevgiler...... | ||||||
|
Cvp: İLK GEMİ CÜZDANI CIKARANLAR NASIL İŞ BULABİLİR? 19.01.2018 , 04:25 |
|||||||
|
Gemi adami cüzdanı mi yeni çıkarttım. Yeterliliğim elektrikci nasıl bir yol izlemeliyim iş imkanları için yardımcı olabilecek var mı? ? Simsarlar adam olsun ilk aylıktan hakkını alsın benim kimsenin hakkında gözüm yok kimseninde bende olmasin. | ||||||
|
Cvp: İLK GEMİ CÜZDANI CIKARANLAR NASIL İŞ BULABİLİR? 20.11.2018 , 19:11 |
|||||||
|
merhaba yağcı egıtımı aldım butun sertıfıkalar hazır pasaport cüzdan eksık olan tek sey gemı yardımcı olursanız sevinirim | ||||||
|
22.07.2019 , 14:48 |
|||||||
|
Merhabalar.su an yolcu motorunda calismaktayim.temmuz 29 dahil agustos 2 si dahil olmak uzere 5 gunlugune izne cikacam.yerime calisacak yagci kagidi olan birini aramaktayim.gunlugune 120 tl verecem 5 gune 600 tl alacak gelen kisi.gemi canakkalededir.istanbuldan veya yakin cevreden gelecek kisinin otobus biletini de sirket alacak.dusunen kisilerin 05539255331 numaraya msj atmasi rica olunur. | ||||||
|
Cvp: İLK GEMİ CÜZDANI CIKARANLAR NASIL İŞ BULABİLİR? 22.07.2019 , 16:52 |
|||||||
|
BULAMAZ.BİZİM EHLİYETİMİZ ESKİ OLDUGU HALDE BULAMAZKEN, ilk CİKARAN NASİL BULSUN.YANLİS ZAMANDA CİKARTMİSSİNİZ CUZDANİ. | ||||||
Sayfa(lar) : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
SERGİP ( Serbest Gemi İş Platformu ) projesi günümüz teknolojisinde Türkiye'deki firmalar ile gemi çalışanlarını tarafsız ve açık bir platformda gemi iş adamının iş ararken ki zorluklarından arınmış bir yapı inşa etmeyi hedef belirlemiştir. Bu bağlamda SERGİP hem gemi personeli, hem iş veren için kapalı kapılar ardından uzak, yalın ve net bir platformdur. Hemen şimdi Bireysel veya Kurumsal üyeliğinizi oluşturun ve Serbest Gemi İş Platformundaki yerinizi alın.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |